Loading...
Bemutatkozás 2017-07-27T14:11:40+00:00

Bemutatkozás

Nyúl Ferenc vagyok. 1985 december 14. napján láttam meg a napvilágot. Kiskorom óta szeretem a sportokat. Nyolc évesen a fejembe vettem, hogy kosarazni fogok. A sok ugrálásnak és esőben állásnak köszönhetően el is értem a 192 centiméteres magasságot.  7 év kosárra dobálás után, egy kicsit elkalandoztam az extrém sportok világába, elkezdtem Downhillezni (biciklivel gyorsan legurulás extrém, néhol sziklás, gyakran nagy szintkülönbségű helyeken). Hosszú évek, és rengeteg sebhely után végül kikötöttem a testépítés világában.

Hiába volt a sok sport, sajnos nem volt éppen esztétikus a megjelenésem, 192 cm-rel és 62 kg-mal egy erőteljes moszkva téri mozgólépcsőhúzat is gondot okozott. Egyik barátom sorozatos unszolására végre rávettem magam, hogy lemenjek vele egy edzőterembe. Itt most az jönne, hogy elsőre beleszerettem és imádtam…. De nem így történt. Olyan ostobának és bénának éreztem magam, hogy azt el sem tudnátok képzelni. Úgy éreztem mindenki ezt a pálcika embert nézi, hogy mit művel a teremben. Pár hónap eltelte után viszont észrevettem a változásokat, és megszerettem ezt az életmódot.

Leszoktam a dohányzásról, a mérleg egyre többet mutatott, nem volt már beesett a mellkasom, és a bordáim se látszottak ki. Teltek az évek, és rájöttem arra, hogy szeretnék másokon is segíteni, ezért komolyabban elkezdtem foglalkozni az edzőtermek világával, és hivatásommá tettem. Négy év hobbi edzés után, 2013-ban beiratkoztam az IFBB szakedzőképzésére.

A sport iránti szeretetem arra ösztönöz, hogy folyamatosan képezzem magam, valamint évek óta segítsem az izomtömeget építeni, és felesleget leadni vágyókat. Az akaratotokkal a szemetekben, sportismerettel a zsebemben nincs lehetetlen előttünk!

Végül szeretném megköszönni Varga Dánielnek (Danybuilding), a sok segítséget, motivációt, és azt, hogy a csapatában tanulhattam.

Valósítsd meg az álmaid!

A LifeStyle Change megváltoztatja az életed.
Jelentkezz most egy ingyenes konzultációra!

JELENTKEZEM